naai atelier laura

maatwerk kleding

hoe gaat dat in zijn werk?

Maatwerk kleding, hoe werkt dat?

Hoe gaan we te werk:

We maken een afspraak en jij komt langs met je ideeën. Misschien heb je al een model kledingstuk wat je graag draagt en dat graag na wilt laten maken en zelfs nog meer verbeteren naar je zin.

Maar een plaatje  (of meerdere) volstaat ook, van een kledingstuk of trouwjurk wat je mooi vind.

Ik geef je dan een inschatting van de kosten, voor het maken van het betreffende kledingstuk. Ook kiezen we uit van wat de stofkeuze is.

 Je lichaamsmaten worden door mij opgemeten.

Aan de hand daarvan teken ik het kledingpatroon en maak ik een proefmodel (toile) van ongebleekt katoen.

Dan kom je weer bij mij langs voor je eerste doorpas!

Hierbij beoordelen we samen het pasmodel.

We beoordelen de pasvorm, lengtes, halslijn wat mooi is of juist niet, het kan zijn dat deze aanpassing al meteen worden gedaan, ik spelt af of ik zet er dan de schaar in ook maak aantekeningen.

Ook kiezen we samen de juiste stof en fournituren uit, ik heb dan verschillende stof stalen opgevraagd, kan uitrekenen hoeveel meter stof we nodig hebben en wat dan de extra kosten zijn boven op het geleverde maatwerk.

 

Daarna ga ik aan de gang met de gekozen stof, en kom je weer langs om te passen, dit zal 2 tot 3 keer gebeuren, om het kledingstuk helemaal passend en naar wens te maken.

 Deze Tevreden klanten Gingen je voor

“Laura is een vakvrouw, een coupeuse in hart en nieren. Onze dag was onvergetelijk mede door de prachtige jurk die als gegoten zat nadat Laura haar magische vingers er door heen had laten gaan. Onwijs bedankt voor alle hulp en je eerlijke advies”

“Een oud kledingstuk wat van mijn oma geweest was heeft ze perfect op maat gemaakt. Mijn dochter draagt het nu en zit alsof het voor haar lijf gemaakts is. Prachtig.”

“Laura neemt rustig de tijd om het perfect te maken. Geen gehaast, geen stress, gewoon een prachtig resultaat. Mijn vriendin heeft inmiddels ook haar trouwjurk laten vermaken bij Laura. We zijn dik tevreden. Grote klasse Laura. Bedankt nogmaals.”

de perfecte dag, de perfecte bruidsjurk

Laten we samen werken!