naai atelier laura

bruidsjurk vermaken

hoe gaat dat in zijn werk?

Het vermaken van een bruidsjurk, hoe werkt dat nu?

We maken een afspraak en jij komt langs met je gekochte trouwjurk, deze wordt dan gepast (met de juiste lingerie en schoenen die je ook hebt meegenomen)

Ik ga dan beoordelen wat er allemaal moet gebeuren om de jurk mooi passend te maken en wat dan de kosten daarvoor zullen zijn, ben je het daarmee eens, dan spelt ik de jurk af.

Schrijf ik op een bon wat we hebben afgesproken en krijg jij daar een kopie van. En maken we een vervolgafspraak om de vermaakte jurk weer de te passen. 

Het kan zijn dat er toch nog een paar kleine aanpassingen moet worden gedaan, dan maken we opnieuw een afspraak . We passen de jurk nogmaals en als alles helemaal goed is mag je je jurk meenemen, als extra service is je jurk mooi gestreken. En wordt er afgerekend.

Uiteraard ben je ook welkom als je een kledingstuk hebt wat je hebt gekocht wat meer moet worden aangepast/vermaakt denk aan het innemen of het inkorten van broeken, jassen, blouses en jurken/rokken.

 

 Deze Tevreden klanten Gingen je voor

“Laura is een vakvrouw, een coupeuse in hart en nieren. Onze dag was onvergetelijk mede door de prachtige jurk die als gegoten zat nadat Laura haar magische vingers er door heen had laten gaan. Onwijs bedankt voor alle hulp en je eerlijke advies”

“Een oud kledingstuk wat van mijn oma geweest was heeft ze perfect op maat gemaakt. Mijn dochter draagt het nu en zit alsof het voor haar lijf gemaakts is. Prachtig.”

“Laura neemt rustig de tijd om het perfect te maken. Geen gehaast, geen stress, gewoon een prachtig resultaat. Mijn vriendin heeft inmiddels ook haar trouwjurk laten vermaken bij Laura. We zijn dik tevreden. Grote klasse Laura. Bedankt nogmaals.”

de perfecte dag, de perfecte bruidsjurk

Laten we samen werken!